Történetek Eropolisból és azon túlról
A naplót írjapervmen
Eredetileg eszem ágában sem volt blogot írni, de tegnap XY ( tudom ám ki volt ) elvette az egyetlen bizalompontomat, amit a telefonszámom hitelesítésével szereztem, így megfosztott a chatelés, illetve a napi 2 levélírás lehetőségétől. Azért hogy visszaszerezzen ezen jogokat, kénytelen voltam örömpolgárságot vásárolni. Ezáltal pedig lehetőségem nyílt a blogírásra, illetve saját csoport létrehozására.
Az itt megosztott történetek nem újkeletűek, évekkel ezelőtt már publikáltam őket egy zárt Facebook csoportban, így előfordulhat, hogy egyeseknek ismerős lesz némely bejegyzés. Ezek a irományok mind saját kútfőből pattantak elő, ha nem hiszed, az a te dolgod!
Több, mint 1 évtizede regisztráltam először erre az oldalra és kisebb - nagyobb megszakításokkal rendszeresen próbálkoztam partnert találni. Az, hogy ez mennyire sikerült, kiderül a posztjaimból. Azt még hozzátenném, hogy mivel tizenakárhány éve ismerem az oldalt, a 2024 előtt regisztrált ( főleg a női ) profilok 80 %- a már ismerős számomra és nagyjából képes vagyok felmérni, hogy ki a komoly, valós személy és ki az, aki csak privát chatben fárasztja az embereket.
A blog 90 napig fog élni, amíg az örömpolgárságom is.
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
9
Számodra látható napló bejegyzés
9
következő
összes bejegyzés
Szubribanc
Beleunva a hagyományos szexpartnerkeresők világába,tettem egy kis kitérőt (illetve megadtam magamnak az esélyt, hogy sikerrel járjak) egy BDSM tematikájú site - n.Vesztenivalóm nem lévén, igyekeztem minél szókimondóbb és felháborítóbb, obszcén szövegvilágú hirdetést megfogalmazni, majd egy jól elsötétített rólam készült fotóval illusztrálva kiraktam a s/m fanok közé.
Talán 3.napja lehettem jelen az oldalon, mikor kaptam egy levelet, méghozzá egy női egyedet sejtető nicknevű személytől. Mikor elolvastam sorait már azonnal gyanakodni kezdtem, hogy csak a képzeletem játszik velem fura játékot vagy az illető (sokakhoz hasonlóan) mások szopatásában leli örömét. Megkeresésének oka közt szerepelt többek közt a lelki megaláztatás elszenvedése, némi fizikai erőszakkal vegyítve, úgymint pofozás, fojtogatás, seggelverés. Finnyáskodásnak a legapróbb jelét sem fedeztem fel vágyai apró részletességgel való megidézése közben (ondónyelés, fenék kinyalás, verbális abúzus mindenféle formája) továbbá az sem volt elhanyagolható tényező, hogy kellőképpen rajongott a testnedvek széles skálája iránt, amit kifejezetten szeretett nyaktól fölfelé érezni magán. Még annak lehetőségét is felajánlotta nekem, hogy szívesen kortyolna a vizeletemből, ha ez nekem nem lenne ellenemre!(Fúúúj, mi?)
Ez mind szép és elfogadható volt számomra, de amikor megvillantotta előttem fotóalbumát (teljes alakos, ruhás képek, közeli arcfotóval) nem nagyon hittem a szememnek, bár ez részben köszönhető volt annak is, hogy éppen betépős napjaim egyikén talált meg.  A képek egy tökéletes testű,bájos arcú (szinte gyermeki ártatlanságot sugárzó mosolya a legtöbb perverz rohadékot azonnal magömlésre késztette volna) igényes, ápolt minden tekintetben igazi NŐ-t mutattak. Korban is ideálisnak mutatkozott, 27-nek mondta magát.
Tartja a közmondás,hogy "Aki mer,az nyer"így "mit veszíthetek?" alapon már másnapra lebeszéltünk egy randit, ráadásul egy olyan helyszínre, ami tőlem 10 percnyire volt. Konkrétan ő ajánlotta fel, hogy szinte házhoz jön, de azért kikötötte, hogy az első pofavizitet nyilvános helyen tartsuk meg. Még arra is hajlandó volt, hogy az általam kért ruhadarabokat, lábbelit viselje. (Ugye túl szép az ilyen, hogy igaz legyen?)
Másnap reggel már izgatottan ébredtem, bár sejtettem, hogy vajmi kevés az esélye, hogy bármi igaz is legyen abból, amit előző este a levélváltásokba foglaltatott. Hát felkerekedtem és elsétáltam a megbeszélt helyre, a lefixált időpontban. Ami aztán a helyszínen fogadott, az a legmerészebb álmaimat is felülmúlta...
3 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
előzmény
#circus-lush-princess-29: Reméltem, hogy hozzászól valaki, így holnap kirakhatom a folytatást. Köszönöm!
pomelo#1#2
Én is :)
Na erre nagyon kíváncsi leszek, mi lesz ebből.
1 válasz erre
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.